Yin Yoga

Yin yoga is een rustige vorm van yoga. Je gaat op onderzoek uit naar de mogelijkheden, beperkingen, naar rek en compressie. Yin yoga is fijn als balans voor elke dynamische sport maar ook om de zo nodige rust in te bouwen. Het ‘zijn’ in het moment, in je lichaam, de ruimte en je gevoel. Ontspanning voor je spieren, het oprekken van je bindweefsel en rust in je hoofd. Geen competitie, je hoeft het niet te kunnen je hoeft het alleen te doen. Ruimte in je lijf en ruimte in je hoofd.

Welke voordelen heeft Yin Yoga

  • Je leert op een zachte wijze flexibeler en sterker te worden in je spieren.
  • Je leert voelen waar je blokkades zitten.
  • Je hebt dus een veel rustiger yoga practice maar zeker niet minder intens.

Benodigdheden: grote handdoek voor op de mat, makkelijk zittende sportkleding, warme trui/vest, sokken en evt. een fleece dekentje voor de ontspanning aan het eind van de les. 

Maak gratis kennis met fitness bij Fit & Fun Plaza

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Fit & Fun Plaza in Wolvega is dé plek voor individueel fitness, groepslessen, EGYM-Cirkel, Personal training en Bedrijfsfitness. Bij Fit & Fun Plaza in Wolvega ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een gratis proefweek!