Weten of Fit & Fun Plaza dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Wolvega? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Fit & Fun Plaza dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, groepslessen zoals: FunXtion/Spinning/Aquarobic/Squash/Yoga/Fit&Vitaal/Body Pump, en nog veel meer! Zo is er altijd een workout die bij jou past.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen (slechts 1 minuut invultijd)

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Fit & Fun Plaza. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. Vul hem in en wij nemen contact met je op. 

 

 

Fit & Fun Plaza in Wolvega is dé plek voor individueel fitness, groepslessen, EGYM-Cirkel, Personal training en Bedrijfsfitness. Bij Fit & Fun Plaza in Wolvega ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een gratis proefweek!