Jiu Jitsu

De Jiu Jitsu trainingen voor de jeugd zijn zo opgebouwd dat deze door te stoeien en spelvormen meer vertrouwd gaat raken met zichzelf te verdedigen zonder dat dit zich uit in agressief gedrag. Kinderen die van nature een beetje terughoudend zijn, krijgen door middel van Jiu Jitsu een stuk meer zelfvertrouwen. Ook agressieve kinderen kunnen hun agressie uiten op een sociaal aanvaardbare manier. Tijdens de les ligt het accent op bewegen, samenwerken en respect. Tevens leren kinderen niet alleen het begrip ‚”winnen, verliezen en controleren” maar ook de wil om door te gaan, een streven wat in het dagelijks leven ook belangrijk is.

Benodigdheden: Handdoek, bidon met water en eigen Jiu Jitsu pak.

Maak gratis kennis met fitness bij Fit & Fun Plaza

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Fit & Fun Plaza in Wolvega is dé plek voor individueel fitness, groepslessen, EGYM-Cirkel, Personal training en Bedrijfsfitness. Bij Fit & Fun Plaza in Wolvega ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een gratis proefweek!