Club Yoga

Club yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De stem van de coach en klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yoga oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Deze les biedt de oplossing!

Is club yoga iets voor jou?

Club yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent helpt club yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt het daar zeker bij.

Welke voordelen heeft Club yoga

  • Oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis.
  • Meer balans in je leven.
  • Je krijgt nieuwe energie.
  • Vermindering van rug- en gewrichtsklachten.

Benodigdheden: grote handdoek voor op de mat, makkelijk zittende sportkleding, warme trui/vest, sokken en evt. een fleece dekentje voor de ontspanning aan het eind van de les.

Maak gratis kennis met fitness bij Fit & Fun Plaza

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Fit & Fun Plaza in Wolvega is dé plek voor individueel fitness, groepslessen, EGYM-Cirkel, Personal training en Bedrijfsfitness. Bij Fit & Fun Plaza in Wolvega ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een gratis proefweek!