Wellness

Heerlijk ontspannen en tot rust komen na je inspanning dat kan in de wellness van Fit & Fun Plaza. Je kunt kiezen uit twee sauna’s en een stoomcabine. Maar eerst warm je jezelf op met een warm voetenbad daarna is de keus aan jou.

Tilarrium sauna

Het  tylarium is de perfecte sauna om je relax moment mee te beginnen. Het Tylarium heeft een lage temperatuur (tussen de 50 en 60 graden) met een hoge luchtvochtigheid.

Finse sauna

Deze sauna heft een temperatuur van 90 graden. Tijdens dit droge heteluchtbad kun je snel gaan zweten wat als reinigend ervaren kan worden. Natuurlijk neem je na de sauna de tijd om af te koelen en douche je je koud af voor je verdergaat met de saunagang of het zwembad in plonst.

Stoomcabine

Vergeleken met een sauna kent het stoombad twee grote verschillen: de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraat. Waar de sauna makkelijk 90 graden bereikt, komt het stoombad niet hoger dan 48 graden, terwijl de luchtvochtigheid meer dan 80% bedraagt. Inhaleren van deze bijzondere vochtige lucht, in combinatie met de geurentherapie, is het een verfrissende en ontspannende ervaring. Stomen stimuleert de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen.

Wil je gebruik maken van de wellness dan heb je een upgrade van je abonnement nodig. Dit kost 6,50 p.m. extra.