Nieuw Tai Chi

Nieuw! Ontdek de voordelen van Tai Chi: Doe mee aan deze pilot op woensdagochtend!

Bij Fit & Fun Plaza zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om jou te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Daarom zijn we verheugd om Tai Chi groepslessen aan te kondigen. In eerste instantie wordt Tai Chi gegeven voor een periode van 8 weken, wanneer deze les succesvol blijkt, zal deze vast in het groepsles rooster worden opgenomen. 


Wat is Tai Chi?
Tai Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die gericht is op het bevorderen van fysieke gezondheid, mentale rust en innerlijke balans. Deze zachte, vloeiende oefeningen combineren lichaamsbeweging, ademhalingstechnieken en mindfulness om welzijn te verbeteren en stress te verminderen.

Waarom meedoen aan onze pilot?

  • Onze ervaren Tai Chi-instructeur zal u begeleiden bij elke stap, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt.
  • Fysieke en mentale voordelen: Tai Chi kan helpen bij het verbeteren van balans, flexibiliteit, concentratie en algehele gezondheid.

 

Details van de pilot:

Startdatum: 09-10-2023

Duur: 8 weken

Tijdstip: Woensdagochtend 10:00 - 11:00 

Locatie: Studio 1


Hoe kun je deelnemen:
Dat is eenvoudig! Schrijf je in voor onze Tai Chi groepslessen via Sportivity. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel je les.


Maak deel uit van iets bijzonders:
Wij geloven dat Tai Chi een positieve impact kan hebben op jouw leven, en we nodigen je uit om samen met ons deze reis te beginnen. Doe mee aan de pilot en ontdek de rust en harmonie die Tai Chi kan brengen.
Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. We verwelkomen je graag bij de Tai Chi lessen!