Indoor soccer bij Fit & Fun Plaza

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 34 bij 17 meter. Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en spectaculair is. Indoor voetbal wordt in principe gespeeld door twee teams van 5 personen inclusief 2 keepers. De zaal is af te huren per uur en anderhalf uur. Doordat de bal nooit uitgaat en dit voetbalspel geen corners, ingooien en buitenspel kent ligt het speeltempo altijd hoog. Het is daarom ook aan te raden om enkele wisselspelers op de tribune te hebben.

Bij Indoor Soccer Wolvega ligt een speedsoccerveld die sliding vriendelijk is en door de FIFA zijn gecertificeerd voor professioneel gebruik. De blessuregevoeligheid ligt bij deze kunstgras velden in vergelijking met bijvoorbeeld zaalvoetbal erg laag .

Indoor voetbal samengevat:

  • kunstgrasveld van 34 x 17 meter
  • elk team heeft 4 spelers en 1 keeper
  • bal gaat nooit uit
  • snel en spectaculair
  • geen corners, buitenspel of ingooi
  • 2 x 20/30 minuten voetballen
  • lage blessuregevoeligheid
  • ingang aan lange en korte zijden

 

Het afhuren van het veld kost €50,- per uur.

Trainen op vaste momenten en meerdere malen? Neem contact op voor onze speciale tarieven.


 

In de kerstvakantie is de start van diverse 5 tegen 5 Indoor Soccer Toernooien. Deze worden gespeeld volgens bovenstaande regels en is behalve sportief ook nog eens erg gezellig. Wil je meedoen geef je dan op via onderstaand email adres: Info@fitenfunplaza.nl

Dames Toernooi - €30,- per team - start vanaf 18.30 uur

1ste Elftal Toernooi - €30,- per team - start vanaf 18.30 uur

Vrienden Toernooi - €30,- per tem - start vanaf  18.30 uur

Datums volgenz.s.m.

 


 

Natuurlijk zijn er ook tal van andere mogelijkheden op het indoor soccerveld zoals Bubble Football, Achershoot out  en het Indoor Soccer kinderfeestje. Meer informatie hierover? 

Bel 0561-616262 of kijk op www.fitenfunplaza.nl