Rumble

Rumble is de groepstraining die je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker maakt. Met Rumble kan je alle stress van je afslaan, werk je aan jouw conditie en verbrand je bovendien heel veel vet! Rumble geeft je een ongelofelijke dosis energie en is vooral veel fun. Rumble bestaat uit een mix van verschillende stoten, trappen, blocks & dodges tegen de bokszak. Als toetje krijg je een lekkere set buikspier oefeningen om de core te versterken!

Is Rumble iets voor mij?

Smart Rumble is voor iedereen geschikt die graag wat extra energie kwijt willen tijdens een lekkere boks les. Het maakt niet uit of je nou beginnend of gevorderd bent. Het is ideaal om even lekker je hoofd leeg te maken en lekker los te gaan.

Welke voordelen heeft rumble

  • Je krijgt er veel energie van.
  • Je kan je hoofd heerlijk leeg maken bij deze training.
  • Goed voor je conditie.
  • Je verbrand veel calorieën.

Benodigdheden: Handdoek, bidon met water.

Maak gratis kennis met fitness bij Fit & Fun Plaza

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Fit & Fun Plaza in Wolvega is dé plek voor individueel fitness, groepslessen, EGYM-Cirkel, Personal training en Bedrijfsfitness. Bij Fit & Fun Plaza in Wolvega ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een gratis proefweek!