Opfris cursus zwemmen

In vijf lessen van 45 minuten is er aandacht voor de zwemslagen, survival onderdelen en zwemmend redden, waardoor kinderen zwemveilig op vakantie kunnen. De cursus is bedoeld als opfriscursus voor kinderen die al in het bezit zijn van een Super Spetter diploma of zwemdiploma’s A, B en C.

Blijven zwemmen na de zwemlessen 
Kinderen leren al op jonge leeftijd zwemmen. Een positieve tendens, omdat de gemiddelde leeftijd waarop kinderen ‘zwemveilig’ zijn steeds lager ligt. Het is echter van belang dat kinderen regelmatig blijven zwemmen om te voorkomen dat ze de zwemslagen verleren. De praktijk leert dat niet alle kinderen regelmatig zwemmen en tijdens de corona periode is dat ook niet mogelijk geweest natuurlijk. Daarnaast zwemmen de meeste kinderen na het behalen van de zwemdiploma’s vaak alleen nog de schoolslag. In de opfriscursus komen alle zwemslagen weer aan bod, leren de kinderen wat je moet doen als je uit een boot valt of onder een boot terecht komt. Ook leren ze hoe je iemand uit het water kan redden.

Goede herhaling voor veel zwemplezier! 
De kinderen raken in vijf lessen weer helemaal vertrouwd met het water en de verschillende zwemslagen. Het is een optimale en leuke voorbereiding om zwemveilig op vakantie te gaan. Aan het einde van de cursus ontvangen de deelnemers een deelnamecertificaat.

Kosten 
De lessen starten vrijdag 6 mei om18.30 uur.  De kosten bedragen €50,- p.p. voor 5 lessen. incl certificaat.

Inschrijven?
Mail de gegevens van het kind naar: 


  info@fitenfunplaza.nl  

   0561-616262