Happy New You!

December; overal lichtjes, lekker eten en gezelligheid. En daar mag je van genieten! Maar misschien ben je de laatste tijd je sportritme wat kwijtgeraakt of word je niet meer blij van wat je in de spiegel ziet. Als je een nieuw begin wilt maken met jouw nieuwe leefstijl, dan kunnen wij je helpen om jouw goede voornemen waar te maken!

Happy New You in 10 weken!

BenFit is het nieuwe voedingsprogramma van Fit & Fun Plaza. Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door één van onze persoonlijke coaches die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst,  afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Tijdens dit 10-weekse programma begeleiden we jou naar een leefstijl die bij je past! Het programma start in januari en bevat:

  • Meet & weeg momenten door een van onze choaches.
  • Een passend weekmenu voor jou.
  • Sport- en beweegadvies.
  • Verantwoord en gezond leren eten en leven.

Omdat jij al lid bent bij Fit & Fun Plaza, krijg je korting. Jouw investering: €8,95 per week in 10 weken dus: € 89,- in totaal.

Niet ledenprijs: €129,- (excl. sportabonnement)

Is dit wat jij wilt? Geef je dan snel op via: info@fitenfunplaza.nl