COVID-19 Nieuws

Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot je bezoek.

Afspraken bij Fit & Fun Plaza

 • Ben je ouder dan 18 jaar? Dan heb je een Coronatoegangsbewijs (CTB) nodig om bij ons te sporten. Meer informatie over het CTB vind je hier: https://bit.ly/3qhLt6N
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij het binnenkomen van Fit & Fun Plaza. Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje te dragen.
 • Volg bij binnenkomst de aanwijzingen van het personeel op.
 • Houd 1,5 meter afstand tot elkaar.
 • Natuurlijk kom je niet sporten als je verkouden bent, koorts hebt of andere Corona gerelateerde klachten hebt.

Groepslessen

Heb je nog nooit een groepsles gedaan maar zou je het wel willen proberen? We kunnen je helpen om samen een les uit te zoeken die bij jou past! En wist je dat een groot voordeel van meedoen met groepslessen is, dat het je stimuleert om te blijven sporten? Want samen sporten is leuker!

Afspraak maken

Om Fit & Fun te blijven is het zinvol om een afspraak te plannen met een van onze instructeurs. Ze helpen je graag om jouw doelen te bereiken. De afspraak kan je maken bij een instructeur of bij de receptie. Ook het doen van een meting kan je plannen bij een van de instructeurs. 

Wellness & zonnebank

Binnen de openingstijden kun je gebruik maken van de zonnebank en de wellness. De wellness is toegankelijk voor leden met een wellness-abonnement. De zonnebank kun je reserveren bij de receptie.

Kleedkamers geopend

De kleedkamers zijn geopend. Je kunt je spullen opbergen in de lockers en gebruik maken van de douches. Mocht het mogelijk zijn, dan vragen we je om zoveel mogelijk omgekleed naar Fit & Fun Plaza te komen om zo de eventuele drukte in de kleedkamers te verkleinen. Houd in de kleedkamer afstand en wacht even op elkaar indien nodig. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de kleedkamers open mogen blijven.

Horeca

Ook voor de horeca zijn er regels van toepassing.  Dit betekent dat we ’s avonds onze openingstijden moeten verkorten, gebruik maken van de horeca kan tot 17.00 uur. Maak je gebruik van de horeca dan ben je een CTB (coronatoegangsbewijs) nodig vanaf 13 jaar. Er isnog steeds veel mogelijk bij Fit & Fun Plaza en Monkey Town Wolvega! Check de sites voor meer informatie: https://www.monkeytown.eu/nl/wolvega/home | http://www.fitenfunplaza.nl

Reserveren in de app

Inmiddels staan alle activiteiten en groepslessen in de app. Deze dien je wel te reserveren. Het is dus niet nodig om je fitness bezoek te reserveren. Uitgezonderd je E-gym training, deze vind je ook in de app.

Afmelden
Als je bent verhinderd tijdens jouw reservering, meld je dan tijdig af in de app. Lukt dat niet, bel dan even naar Fit & Fun Plaza. Zo kunnen we andere sporters blij maken!

 

Tot snel bij Fit & Fun Plaza!


 

Let’s go! Versoepelingen vanaf 5 juni

Tijdens de persconferentie van vrijdag 28 mei hebben wij gehoord dat er per 5 juni meer mogelijk is voor jou als sporter van Fit & Fun Plaza. Natuurlijk zijn wij hier heel blij mee. Er wordt steeds meer mogelijk. Voor ons betekenen deze nieuwe versoepelingen dat er geschoven wordt in roosters en planningen. Hier wordt hard aan gewerkt. Uiterlijk vrijdag 4 juni zullen de nieuwe mogelijkheden te vinden zijn in de app.

We hebben de afgelopen week genoten van de energie die we met elkaar hebben bij Fit & Fun Plaza. Toestellen in beweging, bewegend water in het zwembad, vrolijke gezichten, lol tijdens de groepslessen – zo fijn jullie allemaal weer te zien!

 

Wat mag er vanaf 5 juni?

 • Fitness Indoor en outdoor 

Er mag met meer sporters binnen gebruik worden gemaakt van de fitnessruimte. We gaan de komende dagen gebruiken om uit te zoeken op welke manier we op een verantwoorde manier met elkaar kunnen sporten met meer mensen.

 • Groepslessen en aquasport lessen (indoor en outdoor)

Er mogen vanaf 5 juni ook binnen groepslessen worden gegeven. Dit biedt zeker mogelijkheden voor lessen als Pilates, Yoga en Zumba. We hebben de afgelopen weken ook heel veel complimenten gekregen over de lessen buiten. We gaan een nieuw rooster maken met een combinatie van lessen binnen en buiten. Had je al een reservering staan, check deze dan in de app. Het kan zijn dat door de veranderingen in het rooster de les komt te vervallen.

 • Nieuwe lessen

Ook staan er nieuwe lessen in het rooster zoals Hatha yoga, HIIT Barbell, Booty, Box Fight, Aqua-yoga en Cross Fun (gebaseerd op Crossfit). Die laatste lichten we hieronder uit. De andere lessen worden omschreven onder het knopje info in de app of op de site: Fitenfunfitness.nl 

Cross Fun: Wanneer je gewichtheffen, powerliften, gymnastiek en atletiek combineert krijg je Cross Fun. Gedurende een Cross Fun training worden er op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitgevoerd. Nog nooit gedaan? Geen nood je doet alle oefeningen op eigen niveau en zult zien dat het steeds makkelijk gaat!

 • Horeca

Vanaf 5 juni mag de horeca ook binnen open. We kijken nu al uit naar de gezelligheid. Hier zorgen we natuurlijk dat we voldoen aan de door de overheid gestelde eisen. Dit betekent natuurlijk de welbekende 1,5 meter afstand. En vergeet je niet te registreren!

 • Zwembad & Wellness

Vanaf 5 juni mogen de sauna’s en het stoombad weer gebruikt worden. Heerlijk om na het sporten even lekker te ontspannen. Vrij zwemmen mag ook weer, deze tijden waarop het kan zijn bekend bij de receptie. Hier kun je ook je zwem moment (telefonisch) reserveren.

 • Zonnebank

Vanaf 5 juni kan je ook gebruik maken van de zonnebank. Deze kan je reserveren bij de receptie.

 • Kleedkamers geopend

De kleedkamers mogen vanaf 5 juni open. Wel verzoeken we jullie zoveel mogelijk omgekleed naar de club te komen en schone binnen schoenen te dragen. Douchen na je training of les mag ook weer.

 

Lidmaatschap

Omdat we vanaf juni gelukkig alles weer mogen aanbieden vervalt het recht om je abonnement te storneren.

 

Reserveren in de app

Voor groepslessen en je bezoek aan de fitness moet je nog steeds reserveren via de Sportivity app. Maak je gebruik van de Stepperbikes, het Power Plaza buiten of doe je een outdoor duo training, meld je dan even bij de receptie. Hiervoor hoef je dus niet langer een reservering te maken.

 

Bezoek aan Fit & Fun Plaza

Als je komt dan dien je je te registreren doormiddel van het scannen van je tag bij de balie. In de looppaden is het verplicht om een mondkapje te dragen. Ook als je al gevaccineerd bent is het dragen van een mondkapje verplicht. Het mondkapje mag af als je gaat sporten. Natuurlijk kom je niet sporten als je verkouden bent, koorts hebt of andere corona-gerelateerde klachten hebt.

 

Afmelden
Als je bent verhinderd tijdens jouw reservering, meld je dan tijdig af in de app. Lukt dat niet, bel dan even naar Fit en Fun Plaza. Zo kunnen we andere sporters blij maken!

 

Blijf in beweging, geniet en tot snel!

Team Fit & Fun Plaza

 

 

 

25 februari 2021,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag is duidelijk geworden dat de maatregelen voorlopig verlengd worden. Dit betekent dat wij helaas onze deuren nog niet kunnen openen. Bij deze informeren we je over een aantal zaken van de sportschool.

 

Compensatieregeling

Ondanks dat we “aan handen en voeten gebonden zijn” doen we alles wat we kunnen om iedereen in beweging te houden: online lessen, outdoor duotraining, outdoor spinning, persoonlijke sportschema’s voor thuis en voedingsschema’s. Liever zouden wij jullie natuurlijk op de sportschool ontvangen. 

Iedereen die ons in deze periode steunt zijn we ongelofelijk dankbaar en daarom willen we iets teruggeven. Dus hebben wij het volgende bedacht: voor elke maand die je doorbetaalt, krijg je een coupon ter waarde van het door jou betaalde bedrag. Deze coupon kan worden verzilverd door iemand uit jouw kenniskring die nog geen lid is. Dit kan op het moment dat wij weer onze deuren mogen openen. 

Zo hopen wij het sporten van eenieder te stimuleren. Voor jou als lid omdat je een leuk kadootje voor iemand hebt, maar ook voor iemand uit jouw kenniskring die je de mogelijkheid kunt bieden om de sportschool te proberen.

We hopen dat we je hiermee enigszins compensatie bieden. Uiteraard is het ook voor ons een prettig vooruitzicht dat we na een jaar waarin we nauwelijks nieuwe leden hebben ontvangen door deze regeling nieuwe gezichten mogen begroeten. De coupon kun je ophalen bij de receptie en krijg je, als je het abonnementsgeld hebt betaald, met terugwerkende kracht vanaf januari van dit jaar. 

Meer weten over de voorwarden? Scroll naar beneden.

In een vorige nieuwsbrief hebben we aangegeven dat clubleden zonder opgave van reden het abonnementsgeld van de eerste periode van 2021 mogen storneren. Voor deze periode geldt dezelfde regeling. We hebben hiervoor gekozen, omdat wij niet voor iedereen kunnen kiezen. 

 

#WEWILLENWEER

Misschien heb je bovenstaande slogan wel voorbij zien komen in de media. Net zoals alle bedrijven die getroffen worden door deze lockdown hopen wij zo snel mogelijk weer open te kunnen. Immers tijdens deze pandemie blijkt wel het belang van een gezonde leefstijl. Jammer genoeg is er vanuit de overheid nog geen duidelijk plan met exitstrategie. Maar dat is geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten.  Wil je ons helpen dan kun je op social media #wewillenweer delen zodat we samen met heel de branche een belangrijk statement laten zien: we willen en kunnen veilig open op 15 maart!

 

Blijf in beweging
Natuurlijk blijven wij ons best doen om jou toch in beweging te houden. Hieronder staat wat we je kunnen bieden:

 • workout.fitenfunfitness.nl: blijf Fit & Fun thuis met je eigen instructeurs via: workout.fitenfunfitness.nl     wachtwoord: Kun je vinden in je mail. 
 • outdoor duotraining: ook alleen kun je natuurlijk deze training volgen. Inschrijven kan via de Sportivity app.
 • persoonlijk trainingsschema: persoonlijke schema’s ontvangen dan kun je ons mailen.
 • voedingsschema: wil je een voedingsschema’s ontvangen?  Dan sturen wij je graag een voedingsadvies naar wens.

Meer informatie kun je vinden op: www.fitenfunfitness.nl

 

Heb je een vraag?

Mail ons dan: info@fitenfunplaza.nl Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar van 9:00 tot 12:00 uur van ma t/m do.

 

Hopelijk tot snel

We hopen dat we je snel mogen te begroeten in je favoriete les of als je weer lekker kunt trainen je jouw favoriete ruimte. 

 

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun Plaza


Voorwaarden compensatieregeling

De voorwaarden die je accepteert als je gebruik maakt van de coupon voor de compensatieregeling zijn:

 • Het betreft een multipurpose coupon voor Fit & Fun Fitness.
 • De coupon is tot 3 maanden na het opheffen van alle beperkingen aan te vragen door onze clubleden die tijdens de verplichte sluiting abonnementsgeld hebben betaald.
 • De coupon is pas vanaf 3 maanden na het opheffen van alle beperkingen in te wisselen.
 • Om een coupon in te wisselen dien je je met de coupon te melden bij de receptie van onze club.
 • De coupon is tot 12 maanden na uitgifte geldig. De geldigheid van de coupon wordt, in geval van verdere lockdown of andere grote  beperkingen om te sporten in onze club, met eenzelfde periode verlengd.
 • De coupon is te gebruiken door mensen die in de voorgaande 12 maanden vanaf de uitgiftedatum tot aan de vervaldatum van de coupon geen lid zijn geweest van onze club.
 • Iedere coupon wordt slechts 1 keer verstrekt. Bij verlies of diefstal vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele coupons kunnen worden ingewisseld.
 • De coupon dient in 1 keer te worden ingewisseld. Eventuele restwaarde is niet overdraagbaar.
 • Het is mogelijk meerdere coupons tegelijkertijd in te leveren.
 • De coupon is niet in te wisselen voor geld.
 • Het is niet toegestaan coupon(s) te vervalsen of daarop wijzigingen aan te brengen.
 • Iedere (poging tot) vervalsing of wijziging, fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt er toe dat het gebruik van de coupon wordt ontzegd.
 • Het is niet toegestaan de coupon op welke wijze dan ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 • Daar waar deze voorwaarden niet in voorzien beslist de directie van Fit & Fun Plaza bv.

 


Update 28 december 13.00 uur – Duo Training 3×2

Duo Training. Vanaf maandag 4 januari is het mogelijk om per duo bij Fit & Fun Fitness te trainen in de buitenlucht. Juist in deze tijd is bewegen zo belangrijk, maar ook wij vinden dat dit gezien de richtlijnen op een verantwoorde manier dient te gebeuren. We leggen je hieronder graag uit hoe het in zijn werk gaat.

Over het algemeen is de duo training te vergelijken met een Move-it/bootcamp.  Ieder duo krijgt haar eigen schema op papier en kan deze gaan afwerken. In totaal is er per 45 minuten capaciteit voor 3 duo’s, dus 6 personen. Allen doen zij hun eigen training, dus het is geen gezamenlijke les. Daar alle duo’s een ander schema hebben, geeft de instructeur ook geen gezamenlijke instructie. Heb je een vraag over de uitvoering van een oefening dan kan je deze stellen bij de instructeur.

Spelregels voor Duo Training:

 • Per training van 45 minuten is er capaciteit voor 3 duo’s (6 personen).
 • Ieder duo heeft haar eigen vak. Dit vak is verdeeld in twee vakken, voor ieder individu één.
 • Houd te allen tijde 1,5 meter tot elkaar.
 • Ieder duo krijgt een eigen schema.
 • Een trainingsschema bestaat uit oefeningen met en zonder materiaal.
 • Je gaat per duo zelfstandig aan het werk. Heb je een vraag over de uitvoering van een oefening, dan kan je deze altijd stellen aan de instructeur.
 • Ieder individu dient zijn training te reserveren in de Sportivity app, onder Duo Training (3×2).
 • Heb jij geen trainingsmaatje, dan is het gewoon mogelijk om te reserveren. 
 • Je betreedt de workout zone aan de achterkant van Fit & Fun Plaza. Je auto of fiets parkeer je op het parkeerterrein van Monkey Town.
 • We vragen je maximaal 5 minuten voorafgaand aan de les te komen. 
 • Na afloop van de training dien je Fit & Fun zone direct te verlaten.

Start nu met je goede voornemens! Begin 2021 Fit & Fun.

Team Fit & Fun Plaza


Update 14 december: Lockdown december 2020

Vanavond werd er door de Minister-President een totale lockdown aangekondigd wat dus betekend dat wij vanaf dinsdag 14 december tot en met 19 januari onze deuren gesloten moeten houden. 

Fit blijven kan ook thuis
Fit en gezond zijn en blijven is belangrijker dan ooit. Hou je ritme en motiveer jezelf en anderen om te blijven bewegen. Natuurlijk gaan we nieuwe lessen opnemen en die met jullie delen op de bekende platvormen:

 • workout.fitenfunfitness.nl het wachtwoord hiervoor vind je in de mail.
 • Facebook pagina: Fit & Fun Workouts tijdens corona

Blijf gezond
Juist in deze donkere periode die normaal bol staat van gezelligheid en samenzijn, worden we teruggeworpen op onszelf. Pas goed op jezelf, ga wandelen of buiten fietsen. Kook een gezonde maaltijd, en speel een spelletje. Zoek kleine lichtpuntjes die er voor jou toe doen en geniet daarvan. Blijf veerkrachtig en let goed op elkaar, kijk uit naar mensen die extra zorg nodig hebben of zich eenzaam voelen. We gaan elkaar missen, de leden, het samen actief zijn, de sfeer en de gezelligheid. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid. En we hopen al onze leden snel weer te zien op de club zodat we er met z’n allen een geweldig 2021 van kunnen maken. 

Wij wensen jullie warme feestdagen en een Fit & Fun 2021

Team Fit en Fun Plaza
 Update  3 november 2020:

Beste leden,

De sportscholen blijven open. We zijn ontzettend dankbaar dat de belangrijke rol van sport op deze manier benadrukt wordt door de overheid.

In de fitness blijven de maatregelen van de afgelopen weken gelden. (zie update 14 oktober) De nieuwe maatregelen die vandaag zijn aangekondigd brengen daarnaast één grote verandering met zich mee; er mogen geen groepslessen meer worden gegeven. Daarnaast blijft de wellness open en zwemlessen mogen doorgaan evenals de andere jeugdsport lessen. We hopen op je begrip voor deze nieuwe situatie en dat je zoveel mogelijk buiten de piek uren probeert de trainen.

De nieuwe maatregelen gaan morgen in om 22u en gelden tot 19 nov. 

We zijn je dankbaar voor je begrip en je flexibiliteit deze periode. En we hopen dat je rekening blijft houden met elkaar, dat je oog hebt voor leden die het moeilijk hebben en elkaar (digitaal) opzoekt als je iemand een tijdje niet gezien hebt.

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun PlazaUpdate 14 oktober 2020:

Gelukkig mogen de sportscholen open blijven, je kunt je training of groepsles gewoon blijven volgen. Zoals je waarschijnlijk wel hebt vernomen zijn de regels voor het bezoek van de sportschool aangescherpt. Concreet betekend dit het volgende:

 • Het reserveren van je bezoek aan Fit & Fun Plaza gaat gewoon door via Sportivity. Kom of kun je niet dan graag je reservering annuleren.

 • Kom niet te vroeg en verlaat naar je training gelijk het pand.

 • De kleedkamers moeten gesloten blijven, kom zoveel mogelijk in je sportkleding en douche thuis. Wel kun je gebruik maken van de kluisjes in de kleedkamers.

 • Schoenen kun je binnen omwisselen voor schone sportschoenen.

 • Blijf je materialen poetsen, neem evt een eigen uitwasbaar doekje mee om dit te doen. (Milieu tip)

 • Zorg voor een handdoek op de toestellen of matjes die je gebruikt. 

 • Helaas is de horeca gesloten, dus koffie of thee na de training is niet mogelijk.

 • Wij verzoeken je in de gangpaden een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten hoeft dit niet!

 • Kom zoveel mogelijk in de daluren sporten waar dat kan, zo verspreiden we de drukte over de hele dag.

 • Al onze ruimtes zijn voorzien van goede ventilatiesystemen en filters. En momenteel draaien die systemen met overcapaciteit. Zo blijven we zoveel mogelijk verse buitenlucht toevoeren. Dat betekent dat het in de fitnesszalen en studio’s straks iets kouder kan zijn dan je gewend bent. Iets warmer kleden kan dus nodig zijn.

 • Blijf thuis als je klachten hebt. https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/ziekte

Wees lief voor elkaar en ons personeel. Bedankt voor je geduld en begrip,

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun Plaza
 


 

Fit & Fun Fitness blijft open
Fit & Fun Plaza is aangesloten bij de branche-organisatie NL Actief. Zowel zij, als ook het Kabinet geeft aan dat de sportsector is vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Het standpunt van het Kabinet is dat mensen moeten kunnen blijven sporten. Dat betekent dat we bij Fit & Fun Plaza kunnen blijven bewegen zoals gewend met de nodige aanpassingen voor de verschillende afdelingen.
Houd je in de fitness ruimte aan de 1,5 meter afstand. We merken dat dit vooral ’s avonds voor sommige sporters lastig is. We spreken onze sporters hierop aan en rekenen op de medewerking van onze sporters.

 

We moeten het samen doen. 

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun Plaza
 Update 28 juni 2020

Beste sporter,

Hoera! We mogen weer open vanaf 1 juli. Dat geldt voor de fitness, de groepslessen en de zwemactiviteiten. Daar zijn we heel blij mee en we hebben er veel zin in. Om weer veilig te kunnen sporten, vind je hieronder een aantal regels. Bedankt voor je support in de afgelopen maanden en hopelijk tot gauw. Heb je een vraag? Bel of mail ons dan!

Reserveren moet!
Zoals je gewend bent, kan je een sportles of fitnessmoment reserveren in de sportivity app. Train je met de e-gym? Dan moet je die apart reserveren. Je kunt maximaal 1 uur achtereen sporten. Dit doen we om iedereen de mogelijkheid te geven om te kunnen sporten. Je kunt tot 14 dagen vooruit reserveren. Het zomerrooster komt zo snel mogelijk in de app.

Ben je gezond?
Bij het reserveren wordt een aantal vragen gesteld over jouw gezondheid. Als je geen klachten hebt, dan kun je reserveren. Krijg je toch klachten na je reservering? Annuleer dan je sportmoment, zodat iemand anders kan sporten.

Schoon & fris
Vanaf 1 juli kun je weer gebruik maken van de kleedkamers, douches en toiletten. Om het schoon en fris te houden, maak je zelf de boel schoon, na gebruik. 

Neem je eigen handdoek en bidon mee als je komt sporten.

Hartelijk dank
In de afgelopen tijd hebben we veel steun, positieve woorden en complimenten gekregen. Dat heeft ons team heel erg goed gedaan. Bedankt voor jullie enthousiasme over de online lessen, work-outs en het buiten sporten. Omdat het buitensporten zo populair was, gaan we daar ook in de toekomst mee door. Je hoort zo snel mogelijk meer hierover.

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun Plaza
 Let’s go outside

Beste sporter,

We zijn alweer 8 weken dicht. Gelukkig zien en horen we veel enthousiaste reacties op de online lessen en de personal training die je kunt volgen. Fijn dat we op die manier alsnog samen kunnen sporten. Maar de persoonlijke begeleiding, het elkaar motiveren, de saamhorigheid in de zaal, dat missen we. Samen sporten zorgt ervoor dat je door blijft gaan en dat je net dat stapje extra doet. Daarom starten we dit weer op een aangepaste manier op, hieronder lees je daar meer over.

Wij zijn er klaar voor 
In de afgelopen weken is hard gewerkt aan een ‘anderhalve meter sportschool’. De gym is ingericht op een manier dat we volgens RIVM richtlijnen open kunnen. Veilig sporten met voldoende afstand tot elkaar. Maar je hebt ongetwijfeld mee gekregen dat sportscholen nog even dicht moeten blijven. We gaan er vanuit dat we ruim vóór  1 september open kunnen zoals je van ons gewend bent. 

Daarom: let’s go outside!
Tot die tijd gaan we buiten sporten. Er komen 2 grote overkappingen achter bij de sportschool. Op die manier kunnen we aan groepen van 10 personen de meest populaire groepslessen geven. Move it, HIIT training, spinning, bodypump, zumba, vrije fitness, dumbell training. Hierdoor kan iedereen weer gaan sporten en zorgen wij voor aangepaste trainingsschema’s en programma’s. Zo kun je toch aan je algehele, mentale en lichamelijke fitheid werken. Ook richten we een buitenruimte in voor de kracht- en conditietraining. Met daarin een  loopband, crosstrainer, hometrainer en roeimachine. Maar ook dumbells, halters en plate loaded toestellen. 

Nieuwe trainingen & het zwembad gaat open
Daarnaast starten we met nieuwe trainingen zoals en 3g stepper bike, disq training en bootcamp. Ook het zwembad gaat weer open, dus de zwemlessen en andere zwembad sporten bieden we op een veilige, aangepaste manier aan. 

Reserveer jouw plek
Je kunt vanaf dinsdag alle lessen reserveren via onze Sportivity app. We hebben in alle lessen of trainingen voor 10 personen plaats. Dus groepsles, vrije fitness of zwembad training, reserveer je plek! (uitgezonderd zwemles).

Weet je niet hoe de app werkt, ben je het vergeten of heb je er nog nooit mee gewerkt? Dan kun je op werkdagen contact met ons opnemen tussen 09.00 en 12.00 uur via 0561-6162 62.

Let op! Niet gereserveerd betekent geen plaats. Dit geldt voor alle lessen inclusief vrije fitness.

Wat betekent dit voor je abonnement?
Omdat we met onze outdoor fitness, groepslessen en zwemtrainingen starten, stopt de bevriezing van je abonnement. Vanaf 13 mei loopt je abonnement weer door. In juni incasseren we je maandbedrag voor de maand juni en de laatste 2 weken van mei. Wij hopen hiervoor op jouw steun, zodat we wanneer het kan, weer open kunnen.

Doordat we nu met 1 trainer op 9 mensen gaan werken, is het zelfs luxer geworden dan je van ons gewend bent. Wij gaan jou helpen om weer samen te knallen. 

Heb je een vraag?
Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bellen via 0561-61 62 62 tussen 9 en 13 uur. Hopelijk zien we elkaar snel!

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun Plaza
 


25 maart 2020

We pauzeren het abonnement en stoppen met incasseren
Sinds 16 maart is de club dicht en kunnen we onze leden niet de persoonlijke begeleiding bieden op de manier zoals we dat altijd doen. Veel leden vragen ons hoe het zit met het abonnement. Omdat wij vinden dat je niet hoeft te betalen voor iets dat je niet krijgt, stoppen we met incasseren en zetten we het abonnement van onze leden op pauze.

Hoe zit het precies?
Veel is onzeker. Volgens de wet mogen wij ook nog steeds abonnementsgeld vragen. De meeste kosten lopen voor ons ook door, medewerkers krijgen natuurlijk nog steeds loon. Maar veel van onze leden hebben evengoed (financieel) last van de coronacrisis. Daarom zetten wij per direct alle abonnementen op pauze. En wordt er geen geld geïncasseerd. Pas als de club open kan, worden de abonnementen weer actief en worden de kosten voor het lidmaatschap weer geïncasseerd.

Fit blijven kan ook thuis
De gediplomeerde instructeurs doen er alles aan om leden te helpen ook thuis fit te blijven. Leden kunnen gratis gebruik maken van online lessen via het FitSnacks.TV platform. Inloggegevens hebben de leden persoonlijk ontvangen. Tevens kunnen jullie via onze besloten facebook pagina lessen volgen van jullie eigen instructeurs. https://bit.ly/39eIiQV

Blijf gezond
Voor ons is dit ook een vreemde en onzekere tijd.  We missen elkaar, de leden, het samen actief zijn, de sfeer en de gezelligheid. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid. En we hopen al onze leden snel weer te zien op de club.

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun Plaza
 


18 maart 2020,

FAQ Coronavirus

V: Is Fit & Fun Plaza geopend?
A: Wij zijn gesloten vanaf 15 maart om 16:00 uur tot waarschijnlijk 6 April 2020. We zullen onze leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaatsvinden.

Q: Is F&FP telefonisch of per mail bereikbaar?
A: F&FP is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Ook kun je je vraag mailen naar info@fitenfunplaza.nl.

Q: Mijn zoon of dochter volgt zwemles bij jullie, gaat dat nog door?
A: Nee, ook alle zwemlessen moesten we per direct stop zetten. Wij hebben alle Super Spetters zwemmers hierover geinformeerd per nieuwsbrief. Mochten er nieuwe regels en richtlijnen zijn dan hoort u dat ook weer per nieuwsbrief van ons. 

V: Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: Als F&FP lid proberen we je te ondersteunen in je trainingen. Wat je doel ook is, wij bieden je de tools om dat te bereiken. Een van die hulpmiddelen, is onze besloten Facebook pagina. Op deze pagina vind je allerlei lessen die jullie eigen instructeurs voor jullie hebben gemaakt. Via onderstaande link kun je naar deze pagina:

https://www.facebook.com/groups/229280408256347/

Daarnaast bieden wij het platform Fitsnacks.tv aan. Per mail heb je hier informatie over gehad hoe je deze online streaming dienst kunt activeren. Op Fitsnacks.tv kun je sporten waar en wanneer het jou uitkomt. Er is altijd een workout die bij je past: kracht, yoga, cardio, HIIT en meer!

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid die wijzelf online aanbieden. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de club?
A: Zolang onze clubs gesloten zijn, pauzeren we de contracten van alle leden. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Tot we open gaan, zetten we ook de incassering van je abonnementsgeld stop; we beginnen weer met incasseren als we open zijn.

V: Ik wil gewoon opzeggen. Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Allereerst vinden we het jammer om te horen dat je je abonnement wil opzeggen. De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je abonnement per direct op te zeggen. Uiteraard doen we er alles aan om je als lid te behouden. Zolang onze clubs gesloten zijn, pauzeren we de contracten van alle leden. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Tot we open gaan, zetten we ook de incassering van je abonnementsgeld stop; we beginnen weer met incasseren als we open zijn.

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun Plaza
 15 maart 2020

Zoals zojuist aangekondigd via de overheid zijn er vergaande maatregelen nodig en gaan ook alle sportclubs en horeca voorlopig dicht om verspreiding van het corona virus te beperken.

Dat betekent dat vanaf vandaag tot nader order beide vestigingen van Racket & Health Centre gesloten zullen zijn. Natuurlijk vinden we dit erg jammer maar we zijn het met de overheid eens dat we elkaar in de gaten moeten houden en allemaal onze verantwoordelijkheden moeten nemen.

Het is belangrijk om juist in deze tijd, gezond en actief te blijven. Zorg voor voldende frisse lucht, eet gezond en pak vaker de fiets of wandel een stukje. Binnenkort zullen we met online workouts jullie voor jullie klaarstaan (afdeling Wolvega). Op deze manier kunnen we er toch voor je zijn.

Tot slot, laten we er voor elkaar zijn en pas goed op elkaar. We zien jullie graag weer in goede gezondheid. 

Stay fit stay fun, samen.

Team Fit & Fun Plaza


 

Sanne (41 jr)

Sanne (41 jr)"

Fit & Fun Plaza heeft een gevarieerd sportaanbod waardoor je altijd iets nieuws kan proberen."

Lees meer Meer reviews