COVID-19 Nieuws

Geweldig nieuws

Afgelopen maanden stonden bol van regels en veranderingen rondom het coronavirus. Vanaf vrijdag 25 feb is alles weer zoals het was. Dat betekend in het kort:

😁 Geen mondkapje, dus lach!

✅ Geen QR code meer nodig voor sport en horeca.

💙 Verder hoef je geen afstand meer te houden tot elkaar maar hou wel rekening met elkaar.

 

Wil je je abonnement weer activeren, neem dan contact met ons op of kom langs

 

Team Fit & Fun Plaza


Vanaf zaterdag 15 januari mogen we onze deuren weer openen en daar zijn we heel erg blij mee! We kijken enorm uit naar jouw komst.

We verwelkomen iedereen via de receptie. Je wordt hier geregistreerd. Neem je bandje of pasje mee en houd afstand als je even op elkaar moet wachten.

Heb je corona gerelateerde klachten? Sla dan je bezoek over. Zo zorgen we samen dat we veilig en verantwoord kunnen sporten.

 

Hieronder vind je de laaste nieuwsbrief met alle aandachtspunten voor jouw bezoek.


15 januari 2022,

 

We hebben in de persconferentie de bevestiging gekregen van de boodschap die afgelopen weken nog eens stevig onder de aandacht is gebracht: het is essentieel dat mensen kunnen sporten en bewegen! 

In deze nieuwsbrief nemen we u mee in de maatregelen die vanaf zaterdag 15 januari van toepassing zijn.

 

Afspraken bij Fit & Fun Plaza

  • Ben je ouder dan 18 jaar? Dan heb je een Coronatoegangsbewijs (CTB) nodig om bij ons (binnen) te sporten. Meer informatie over het CTB vind je hier: https://bit.ly/3qhLt6N
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij het binnenkomen van Fit & Fun Plaza. Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje te dragen.
  • Volg bij binnenkomst de aanwijzingen van het personeel op.
  • Houd, waar mogelijk, 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Kleedkamers en douches zijn beschikbaar. Neem geen jassen, tassen of buitenschoenen mee de fitness of lesruimte in.
  • Neem een handdoek mee voor op de toestellen en materialen, en reinig na gebruik deze goed met je eigen doek.
  • Bovenstaande maatregelen zijn ook van toepassing op het zwembad. 
  • Helaas is ook onze horeca nog gesloten.
  • Natuurlijk kom je niet sporten als je verkouden bent, koorts hebt of andere Corona gerelateerde klachten hebt.

 

Een moment geduld…

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het lesrooster. Houd de Sportivity app in de gaten voor de groepslessen. Als er nog iets verandert of als er nieuws is om te delen, dan vind je deze weer in je mail, de site en op de socials.

 

Groepslessen

Tijdens sommige groepslessen is het lastig om de 1,5 meter afstand te houden. Denk bijvoorbeeld aan kickboxen, jiu jitsu of yoga in de yoga studio. Wij hebben deze lessen een * gegeven in de Sportiviy app. Zo kun je zelf kiezen of je wel of niet wil deelnemen aan deze lessen. 

Maak je een reservering voor een groepsles of training en kun je deze toch niet bijwonen? Annuleer dan tijdig je les. Als het kan het liefst de dag ervoor, hierdoor kan iemand anders je plekje innemen en genieten van de les. 

 

Buiten sporten

Afgelopen periode hebben veel mensen heerlijk door gesport buiten. Natuurlijk komen er in het rooster weer lekkere outdoor lessen terug. Deze lessen vind je in de app en hiervoor ben je geen CTB nodig. Ook de outdoor spinning, power plaza en andere materialen staan tot je beschikking om buiten je training te blijven voortzetten.

 

Wellness & zonnebank

Sauna’s en zonnebanken blijven nog dicht, omdat de overheid dit niet ziet als sportbeoefening.

 

Nog even dit

Het kan zijn dat er komende periode binnen het team van Fit & Fun Plaza uitval voorkomt. Hierdoor mis je misschien je afspraak of les. Wij hopen hiervoor op jouw begrip.

 

Kom maar op met je sportieve voornemens – we helpen je graag om ze dit jaar waar te maken!

 

Get fit & have fun!

Team Fit & Fun Plaza