Box fight 30

Technieken uit het boksen en thaiboksen worden afgewisseld met snel voetenwerk, hartslag verhogende elementen en spier verstevigende oefeningen. Box Fight 30 is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht en door middel van vechtsporttechnieken wil werken aan fysieke en mentale fitheid. Tijdens deze hardcore work-out wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt daarbinnen altijd je eigen grenzen. Eenvoud en opties maken de les toegankelijk voor een brede doelgroep. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je werkt aan je eigen doelstellingen met Box Fight 30.

Welke voordelen heeft box fight 30

  • Je werkt effectief aan je hart- en longconditie, coördinatie, spieruithoudingsvermogen, spierversterking en vetverbranding.
  • Positief effect op je energieniveau, figuur, zelfvertrouwen en algehele fitheid.
  • Tijdens de Box Fight les verbrand je gemiddeld ongeveer 300 calorieën.

Benodigheden: Handdoek en bidon met water. Eventueel eigen materiaal.

Maak gratis kennis met fitness bij Fit & Fun Plaza

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Fit & Fun Plaza in Wolvega is dé plek voor individueel fitness, groepslessen, EGYM-Cirkel, Personal training en Bedrijfsfitness. Bij Fit & Fun Plaza in Wolvega ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een gratis proefweek!